-

Just frossat glass med chokladsås tillsammans med blomman. Mumsigt var det vill jag lova! Nu blir det att gå ut och röka sen en lång och härlig dusch, innan det är dags för sängen. Yes, jag och blomman ska göra en tidig kväll faktiskt så vi orkar med skolan i morgon. Sista veckan före lovet. Jag jublar inombords! Bjuder på denna sjuukt gamla bild från sommaren 2008. Me and my soulmate ♥


'Cause it's your life and it's no one else's, sweetheart


Heeeyy darlings! Idag blir det bowling lr film med blomman, precis som det ska vara!
Förövrigt hatar jag snö och längtar till sommaren! ♥

det tar sig

Yes nu är äntligen den äckliga magsjukan över. Halsen känns bättre. Kroppen lika så, därför har jag bestämt mig för att dra till skolan i morgon. Jag känner fan peppen! Det var allt för mig nu, dags att försöka äta någonting vettigare än fil (som jag försökt att leva på de senaste dagarna), är typ sugen på fiskpinnar av någon anledning?

Let's always freeze the moment.


måndag

Illamååendet börjar lägga sig och jag jublar över att inte ha kräkts ännu. ( Hoppas därför att jag slipper det resten utav dagen och natten) Blir en lugn dag idag. Skola i morgon. Nu är det dags för slut spurten. Jag vet att jag kan!

Gjorde något random test i väntan på klockan,

SÅDAN ÄR DU:

Du är mycket intresserad av, vad som pågår i din omgivning. Du gillar att prata med andra (nästan oberoende om vad det handlar om) och att vara med, där "det sker".

Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut – även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.

Du är detaljorienterad och sannolikt en praktisk person, som är intresserad av att ta reda på HUR saker fungerar. Du är resultatinriktad och vill helst göra saker på det sätt du är van att göra dem på.

Du tänker logisk och värdesätter problemlösning där du får använda huvudet. Du är en ärlig och renhjärtad person, som bedömer andra människor utifrån samma värderingar som du bedömer dig själv.


måndag

Nu ska det bli nya tag.Just nu är allt upp och ned. Tankarna snurrar mer än någonsin. Men jag försöker att göra mitt bästa. Varfa glad och umgås med nära och kära. Jag lever ett lyckligt liv har jag kommit fram till, jag kanske inte är den rikaste, eller den snyggaste människan som finns men på något sätt så får jag livet att gå ihop. Jag kanske inte har många vänner, men jag har ett par vänner som står mig riktigt nära, de är de enda jag behöver. Det är ingen annan än jag som kan få mina mål att gå i uppfyllelse, jag tror på mig själv och det är det enda jag behöver för att nå dit jag vill. Yes, idag är det måndag och klumpen i magen börjar sakta sakta försvinna.

jag har så svårt att balansera mellan trygghet och panik,


pirr i magen

Snart är min man här. Då blir det myss till någon bra film sen sova. Jag är dödstrött. Imorgon efter skolan blir det fika med Danne, Jennie& lilla Kevin, Anna kanske Nadia och Linus då. Sen blir det fest hos Anna på kvällen. Det blir säkert en toppen fredag, utan tvekan! Åhh plus att syster ska snäppa förbi med säsong 6 av Grey´s anatomy i morgon så gissa om jag ser fram emot lördagen alltså!!




awsome.

Ska snart göra mig klar och dra till min blomma. Det kommer bli myyys och väldigt mycket flumm blandat med att bara ligga och slappa. Precia vad jag behöver nu när tankarna börjar ta över min värld. Adjö!




vackert


Han är galet duktig och man blir sjukt glad av låten!!


underbara älskade



Skit tråkigt här hemma i lägenheten och jag kommer inte på någonting att göra. Fast jag egentligen har typ tusen saker j ag borde ta tag i här hemma. Men ja har liksom ingen ork. Det är boring. Jag ska iaf diska undan lite så att jag slipper göra det på torsdag då ja kommer hem. Eftersom att i morgon efter skolan drar jag till min blomma och spenderar kvällen och natten där. Det blir mys framför Greys i morgon och massa annat flumm!Förövrigt kan jag berätta att jag brände min panna på plattan. Jag skulle koka spagetti, men glömde bort att fylla pannan med vatten. Jag börjar undra om jag har lite mycket i min skalle just nu eftersom att jag glömmer att hälla i vatten i pannan? Fruktansvärt klumpigt gjort om du frågar mig. Och en annan sak, jag saknar min plutt super mycket, love you ♥

det finns ingen som du blomman


ge mig nu tack!!!!





just nu


13.26


tankarna tar över

Vaknade för en stund sedan. Kroppen känns trött och sliten trots att jag somnade efter tio igår kväll. det var härligt att lira bandy igår plus gym efter det, men trött var jag. Syster och Olof kom förbi igår och firade mig och bror och vi pratade en stund och fikade lite. Mycket trevligt. Jag fick ett presentkort på Jysk som jag ska försöka använda flitigt, nya gardiner vore inte helt fel. Hade tänkt mig ett par som patchar varandra, eller att jag höper likadana och hänger i båda fönstren. Jag träffade även min älskade Ewelina igår. Shiit vad nice det var. Jag finns alltid för dig gumman, vad som än händer så kommer jag aldrig att släppa dig! Har precis pratat med älsklingen i fonen och jag saknar honom ännu mer nu. Hoppas han kan komma upp i helgen, det vore myys ♥ Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag kika lite på os innan det är dags att göra lite disk och plugga inför provet på fredag.

Kärlek till dig älskling


Snart kommer jag och hälsar på dig farmor, jag lovar! - Då blir det kaffe och kaka för hela slanten,



Jag hänger väl på trenden jag också, aight!?

Humör just nu: happy, men jag saknar min man
Favoritgodis: blandat såklart
Kläder just nu: mjukiskläder
Vad sa du senast: "Hörs i morgon, pusshej"
Sommarplaner: Jobba och umgås med vännerna & familjen så mycket som möjligt
Hur många kuddar sover du med: 4 st
Vem är viktigast för dig: Det finns många
Bästa film: I skuggan av värmen & Snabba cash
Kommer du ihåg din första kärlek: Förhudligen
Tror du på mirakel: Utan tvekan!
Hur många barn har du, vill du ha: Inga barn än så länge, är sugen på minst 2 iaf,
Stjärntecken: Vattuman
Rädd för insekter: Måste ju vara typ det äckligaste som finns?
Har du någon flickvän/pojkvän: Linus my love ♥
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig:
Gaddning i sommar,
 pierca bröstvårtan är planerat.
Röker du: yees
Snusar du:
det händer,
Kaffe, te eller inget? Föredrar te,

manligt ♥


Vacker som få.




bad romance

Lady gagas låt - bad romance spelas för fulla muggar just nu, och jag är på väg att ta tag i disken plus städning som verkligen behövs göra eftersom att min lägenhet ser typ hemskt ut? Så med andra ord är det bara tråkgöra som står på min lista typ den närmaste timman iaf. Tvätten hänger på tork och det lär den får göra i några timmar till iaf. Pratade med älsklingen i telefonen för ett tag sedan, underbart att höra hans röst och saknaden efter honom blir ju inte direkt mindre, men för hoppningsvis så kommer han upp till helgen ♥ Vad kvällen har att erbjuda är tyvärr rätt dött, blir en tidig kväll för mig iaf så att jag för en gångs skull är pigg och utvilad i morgon då jag ska ta tag i skolan igen efter en hel veckas sjukdom. Känns surt, och jag får typ ångest. Jag vill knappt tänka på hur mycket jag har missat. Men jag ska göra mitt bästa för att ta ikapp, mer kan jag ju knappast göra. Dags för disk och städning. Förövrigt så saknar jag denna bruden enormt mycket!


Alla hjärtans dag

Idag är det som bekant alla hjärtans dag. Ingen direkt märkvärdig dag för mig egentligen. Visst kan man fixa till den och göra den riktigt mysig med anting sin partner eller vänner och familj. Men det är liksom inget måste, inte för mig iaf. Men det är klart att det aldrig är fel med lite mys med någon man tycker om och kanske äta något gott med en härlig och go film på det. Jag ska iaf vara så tråkig idag att jag ska tvätta. Jag ahr väl typ ett ton tätt som borde göras och jag tänkte ta itu med det idag. Så ni vet var jag kommer att befinna mig idag iaf. Adios


jag är så sjukt glad att jag har dig i mitt liv vännen


gamla minnen väcks plötsligt till liv

Sitter hemma nu och kikar på svt24, damhockey i sitt ess, lr? Nej men allvarligt, jag blir grymt sugen på att börja lira hockey igen. Allvarligt med len hel del träning och en otrolig fokus och motivation skulle jag lätt fixa det. Med min vilja och min spelglädje skulle jag utan tvekan kunna börja lira igen. Fan jag blir grymt sugen när jag ser denna match alltså. Samtidigt måste jag ändå påpeka att damhockey ändå är otroligt hafsigt. Inget direkt toppspel om du frågar mig. Men som pappa säger, damhockeyn är ju på väg frammåt lr? Det hoppas jag iaf. För duktiga är dom. Men hur är det man brukar säga, mankan bara blir bättre? Jag saknar iaf den gamla tiden. Att packa hockeytrunken, dra på sig utrustningen inför en match, känslan att göra mål, känslan då man vinner och presterar på topp, då laget är taggat till tusen, träningarna(till och med då det var för kallt för att ens träna) sammanhållningen med grabbarna, tiden då tjejhockeyn kom in i mitt liv, då vi drog på tjejhockeyläger i kalix, då jag hade en os medalj runt min hals (som vägde bly vill jag lova), då min dröm om att spela hockey på riktigt blev starkare, känlsan då man bara drar på sig mjukisbrallorna och en härlig tröja, grillerna och hjälemn och givetvis klubban och pucken. det var tider det, frihet för mig. Rensa tankarna. Glädje. Fan, jag saknar tiden mer och mer. Dags att göra någonting åt detta kanske? Det är i sådana här tillfällen jag blir irriterad på mig själv. Jag blir arg. Och jag frågar mig, varför slutade du att spela hockey när du var på topp? Jag kommer aldrig att kunna svara på min egen fråga. Det är inte direkt bra.





20.32

Mätt som ett ägg sitter jag nu här hemma i soffan och glor på melodifestivalen, jag har typ missat alla låtar hittills men jag ska försöka hänga med nu. Bara för attjag inte har någonting annat att göra? Men först ska jag gå ut och röka och ringa min älskling och Frida, enjoy ♥


Det sägs att det är upplevelserna i livet som formar oss till vilka vi är. Men då måste man ju vilja bli formad också.

Dags att ta tag i denna dag nu alltså. Pratade med blomman för ett tag sedan och hon har varit riktigt duktig idag och städat och hållt på, och se på mig, sova till halv tre, det är inte okej! Nej ner och boka tvätt tid nu, sen blir att dra och händla, & inte att glömma, jag saknar dig baby boy ♥, adios.


godmorgon

Yes, jag blir lite rädd för mig själv nu alltså. Vaknade till först vid typ 11.30 och var liksom redo att gå upp egentligen, men givetvis så somnade jag om och vaknade nu. Usch, jag kommer inte kunna sova ikväll med andra ord. Idag skiner solen och det ser underbart ut. Men jag ska ändå vara den tråkigaste på denna jord typ och hålla mig inne idag, jag ska försöka städa lite och boka tvätt tid så att jag kan tvätta i morgon. Byta säng kläder och lite annat. Sen vore det myys med att hyra någon bra film och kanske göra någon god mat ikväll? Men då är det ju synd att jag måste vara ensam men, jaja. Dags för tee. Puss


Nu säger jag godnatt

Jag ska kika lite på filmen på 4:an nu, - G som i gemenskap. Ändå helt okej. Vänta på att Linus ska ringa, om han nu ringer, det återstår att se. Nu ska jag smälla i mig en kopp tee medans det är paus. Det börjar låta bekant nu va? Puss


har man tråkigt så har man,



sommaren är mer än välkommen!






broken-harted girl

Just varit ute och rökt och jag känner verkligen hur trisstessen kryper närmare och närmare. Jag är så sjukt uttråkad. Men jag vet samtidigt att jag måste vara hemma idag och vila just eftersom att jag inte är frisk ännu. Varför ska jag ha så dåligt tålamod alltså? Usch. Och orken, ge mig orken tillbaka. Jag vill att min matthet i kroppen ska försvinna så att jag kan börja gå ut och gå, och träna nu i veckan. Dessa dagar då jag inte gjort annat än att ligga hemma och tycka synd om mig själv och hostat och snorat har min motivation till träningen på något konstigt sätt infunnit sig. Men det är jag bara glad för. Blir alltså en myskväll för mig själv ikväll med tee och lets dance, kanske inte helt fel ändå? Puss


Sola,bada,shoppa,vila,äta,mysa & bara vara? - ja tack!




Plötsligt kan jag inte bestämma mig längre. .





Ramlar in, ramlar ut, trycker på, smäller av, hoppar på, stänger av.

Nu har jag just smällt i mig middagen. Det fick bli fiskpinnar och potatismos, inte mums. Men det funkar iaf. Melissa Horn spelas för fullt och jag ska alldeles snart lägga mig och slöa i soffan och bara njuta med en kopp tee. Innan det ska jag vara oförskämd och gå ut och röka. En cigarett är jag värd. Ja jag vet att jag i typ igår att jag ska sluta och ja, det ska jag. Believe me mina småtroll, jag ska sluta. Men just nu kallar ciggen mer än någonsin, adios darlings!


fredag och ännu en dag hemma i lägenheten

Anna åkte precis hem. Hon har varit här en stund nu och hälsat på mig så att jag inte skulle behöva bli helt paranoid på grund utav min ensamhet. Tack blomman för att du kom förbi och för att jag fick skratta lite ♥ halsen börjar bli bättre och kroppen likaså, yees!! Ikväll blir det lugnt, och det kan ju behövas eftersom att jag inte riktigt är pigg ännu. Men som sagt mycket bättre. Nu ska jag göra lite tee och lägga mig och vila en stund, mår lite halv illa, hoppas bara att jag inte blir mer sjuk nu alltså. Peppar peppar.



23.13

Just utkommen från dushen. Håret doftar fräscht, kroppen känns underbart ren och fin efter en härlig dusch och sedan en härlig ompyssling med en ruskigt bra och väldoftande hudlotion. Nu kokar te-vattnet för fullt och jag är ladda att kika lite på svt play innan det är dags att försöka sova. Huvudvärken kommer och går som sagt men nu känns det som att den börjar lägga sig. Jag hoppas att jag är pigg i morgon, så att jag kan iaf gå ut och träffa folk i helgen. Vore riktigt trist att sitta inne hela helgen faktiskt. Men jag tänker ändå ta det försiktigt innan jag börjar aktivera mig normalt igen om man säger så. För jag vägrar bli sådär dunder sjuk som jag var sist jag var sjuk, då jag hamnade på sjukan och trodde på riktigt att döden var väldigt nära. Usch, never again. Men nu kokar mitt tee för fullt, så ni får ha det så bra allihopa. Hörs i morgon, puss! ♥


Alla saker är svåra innan de blir enkla

Bara för att jag har så sjukt tråkig och är så sjukt uttråkad nu efter att ha legat sjuk nu hela veckan, så jag lovar er att min tristess ligger högt på skalan just nu. Det suger att bara ligga och kika på tv, kolla bloggar, skriva blogg, ligga och stirra på facebook. Nej usch, till och med skolarbete är roligare! Åhh en annan sak jag glömt berätta är ju att jag faktiskt inte har rökt sedan i söndags. Pga min hals såklart. Visst jag var ut odag och tog lite luft och  tänkte då att jag skulle testa att röka för att liksom " känna hur det skulle kännas" och guess what, det var ruskigt äckligt. Jag är fett taggad på att sluta röka nu faktiskt. Och jag ska faktiskt ärligt göra ett försök.



motivation

Satt och kikade på tv3s Anna skipper, och jag fick plötsligt ett sug efter att börja träna igen. Det rä ju trots allt inte så länge kvar tills det är sommar och jag som typ alla andra tjejer har väl saker på sin kropp man är mindre nöjd med. Jag är missnöjd med min mage eftersom att det är där jag tycker att allt skit lägger sig. Även höfterna förstås, men med lite vilja och motivation ska jag fixa det här. Promenader och hemma träning blir mitt första steg. Jag är sjukt sugen på youga, det verkar spännande så det ska jag absolut börja med när jag är friskare. Hoppas att söndag kan bli min första dag med träningen. Eller så blir det måndag. Jag är iaf grymt peppad, nu ska det som inte ska det ofina bort, punkt slut! Dags att fortsätta kika på made in Sweden, jag diggar både Laila, Andreas men framförallt allas vår egen pappa Bagge, han är störtskön! ciao


inspiration





det är sjukt så fräsch du är


torsdag

Halsen känns bättre och febern har typ lagt sig. Jag jublar fan inombords alltså. Synd bara att jag har en sjukt jobbig huvudvärk som kommer och går lite som den vill. Men den ska jag nog lyckas besegra med hjälp utav lite ipren och some vatten kanske? Idag har det som sagt inte alls hänt någonting spännande. Jag har bara legat i min säng och kikat på dator lite, lyssnat på musik. Det ända som kan räknas som bra gjort idag är väl att jag ställde mimg och diskade bort all min äckliga disk trots att jag typ höll på att tuppa av. Så därför ger jag mig själv en stor applåd och intar soffläge resten av kvällen! Jag saknar Linus idag mer än något annat, och jag hoppas jag snart får träffa min prins ♥  ( Btw så skulle jag inte tveka att göra denna tatuering, så om någon villig själ därute vill skänka en slant så varsegod! )


Jag har ingen ork till någonting och jag hatar det

Febern börjar äntligen lägga sig. Huvudvärken och " det onda i kroppen" börjar också lyckligtvis sakta men säkert försvinna. Det är bara halsen och min frossa som typ vägrar lämna min kropp. Det känns som min hals typ ska klyvas i tusen bitar då jag äter, driker men kanske speciellt då jag hostar. Usch för att vara sjuk alltså! Men som sagt så känner jag mig lite piggare idag stundtals iaf och det kan jag leva länge på. Nu ska jag bara hålla tummarna att jag snart är frisk. Men som vanligt så värkar jordne vilja att Elin ska vara sjuk. Suck! Men som tur är så ska jag njuta utav ett avsnitt av Andra avenyn om typ en kvart nu och lite tee till det. Åh på tal om tee, vet ni hur många liter tee jag har druckit? Kan ni gissa om jag är less på tee. Jag lovar att efter demma förkylning så kommer jag att hålla mig bort från tee en tid. Utan tvekan. Likaså med halstabletter! Plus att jag tänker på en person så sjuuk mycket, och guess what, he knows it to ♥






sick

Fortfarande sjuk. Min hals känns som en stor tennisboll, jag kan knappt svälja. Febern vägrar typ ge med sig. Och kroppen och huvudet ska vi inte ens tala om. Med andra ord, jag återkommer med bloggandet när jag är frisk! Ciao

Tiden är vad vi gör den till

Sitter i soffan med filten och tjocktröjan i högsta hugg. Just tagit två ipren och käkat två rostade mackor med skinka och gurka och en koppå te. Mums. Nu tänkte jag hoppa in i duschen och sedan kika lite på Wallander. Usch vad jag vill att det ska vara Johan Falk i stället men men, Falk är ju tillbaka i mars igen så! Förövrigt saknar jag Linus ♥


feber

Yees, så kom febern som jag verkligen inte har längtat efter. Haft frossa hela natten typ, och kroppen gör ont. Halsen värker och huvcudet känns tungt. Nu ska jag dra och köpa te och halstabletter sen kurar jag ihop mig i soffan för resten av kvällen. adios


söndag, vilket innebär tråkdag

Ont i halsen idag, och kroppen känns sliten ( beroe dels på att det blev lite alkohol igår, men också på att jag håller på att bli sjuk). Kvällen igår var helt okej, god middag och trevligt sällskap. Tack allihopa! Blir stor fest igen snart hos Anna, då ska vi passa på att fira mig igen ordentligt också. Idag blir det fika hemma hos mig då pappsen och Katarina kommer förbi, bror med familj också givetvis. Syster och Olof är tyvärr sjuka nu, så dom är välkomna när dom är friska. Jag vill inte bli mer sjuk! Sen blir kvällen lugn. Såg nyss på tvn att det inte är någon Johan Falk i kväll heller!? vad håller tv4 på med? Dom skulle ju visa alla 6 Johan Falk filmerna, men nu börjar dom helt plötsligt visa Wallander! vem vill ens se Wallander nu? Inte jag iaf. Aja, nu ska jag göra något att äta, sen blir det god fika. Puss


Vad är det för en dag, nej det är ingen vanlig dag, för det är Elins födelsedag, hurra hurra hurra!!!

21 år idag, och det känns toppen! förutom att min kropp fryser, ont i halsen och bara allmänt ont i kroppen. Men jag ska kurera mig med te och ipren idag sen ska jag och Anna fixa en super god middag till Dan,Danne&Nadia och det blir självklart vin och annat på et också! En toppen kväll som jag verkligen ser fram emot! ♥ Ha en topen dag slash kväll allihopa, det tänker iaf jag ha!!!!!




home

Pizza middaegn med mormor&morfar gick toppen, och var super god också! Fick även presenter, två filat, handukar, och annat fint. Tack momme&moffe! Nu ska jag umgås med anna och bara mysa. Min nacke gör ont, och min kropp lika så, snäll säg att jag inte blir sjuk!!

piggar iaf upp mitt humör


dagens inköp som är ett måste

- ögonbrynspenna!
- bodylotion!

Dags att göra sig klar att dra till skolan nu, jag känner verkligen inte peppen! Ha en bra dag allihopa! Puss

jag diggar dom alltså


Nu säger jag godnatt

Disken är klar. Skräp är bortplockad och kläder och annat är snart ihop blockat och nu är det bara damsugaren som är redo att dras fram och användas. Undra rom jag kommer att väcka hela huset nu när jag drar fram min lilla gula monster damsugare!? Äsch, jag är snabb. Sen väntar duschen och sängen. Imorgon är det fullt upp. skola på dagen, sen träffa dan en snabbis och fixa vin inför lördagen. Träffa mormor&morfrar och käka pizza med dom tillsammans med lillebror ( och fira oss två) edtersom att jag fyller år på lördag och bror på måndag. 18 bast blir han, shiit vad tiden går fort alltså! själv blir jag 21, det känns sådär. Oviktig ålder inte sant? Sen på kvällen blir det mys med blomman och vidare planering inför lördagen ♥ Aja nu kallar städningen. Åh, från allt till inget som det så vackert heter, jag saknar min farmor, jag måste besöka henne snart alltså! Puss


Mer än bara en känsla, mer än bara glädje

Disken är snart klar och jag väntar samtal från pappsen så jag kan styra lördagen så att den blir awsome. God middag plus vin och trevligt sällskap, det kan ju knappast sluta illa? Måste städa lite nu. Nusiken spelas för fulla muggar, och Melissa Horn står på tur!! Anna, du är min ängel ♥


Jag svär livet blir bättre när man vet vart man ska


Det kan ta slut imorgon eller hålla på föralltid

Kom just hem efter en god tacos middag hos bror. Lilleman var glad som alltid och busig. Trevligt. Nu sitter jag här vid datorn och mår sådär halv bra. Jag kan väl säga att dagen bjöd på en underlig överraskning. Klumpen i magen har lagt sig och sknaden efter en viss person gör sig påmind. Otroligt mycket. Jag inser verkligen hur mycket jag tycker om dig. Varför skulle då detta hända!? Från och med nu börjar jag om. Du finns alltid i mina tankar och du vet att jag vill att det ska vara du och jag, frågan vi bör ställa oss är väl egentligen enkel, vill vi tillräckligt mycket? ♥ Nu ska jag diska undan, ta en dusch och sedan bara ta det lugnt framför tvn, det behövs just nu när mitt huvud exploderar utav av tankar som jag inte alls vill tänka.






tuesday

Morsning korsning! Sitter hemma nu och dricker lite yoghurt och ska snart dra till bussen. Ska bara ta på mig ytterkläderna först. det ser kallt ut ute idag, men tydligen var det bara -10. Inte allt för kallt iaf. Senare idag efter skolan blir det middag hos bror och Lina och passa William en stund. Sen blir det lite plugg. Hör senare idag, så ha det så bra så läge! Puss

Allt blir en vana tillslut

Just kikat på andra avenyn och jag blir bara mer och mer fast. Jag kan inte sluta. Jag kollar forum, läser bloggar, kikar på svt typ hela tiden för smygtittar. Är det bra lr dåligt!? Jag måste säga att det kanske är en smula awsome men. Nu ska jag bara ut och röka sen ska jag sova. Helt ovärt blogginlägg om ni frågar mig men, natti natti. Puss



bitande kyla borde förbjudas

Skolan gick rätt okej idag. Lite segt som vanligt. Har prov nästa vecka i naturkunskap och inlämningar på g. I morgon ska jag ta tag i endel saker. Sitter här hemma nu och Greys går för fullt på tvn, Linus är snäll och diskar åt mig ( nej jag har inte tvingat honom, utan han gör det med egen vilja) vilket är super snällt av honom! Senare blir det att göra någon middag, lämna tillbaka filmen vi hyrde igår. Se Andra avenyn, och sen är det väl dags att sova. Så med andra ord så blir inte denna dag så värst intressant om jag säger så. Bara så ni vet,




morning sunshines


"I love you. So don't make me choose. Because it will be him. It's always been him."

Jag förstår mig verkligen inte på mig själv just nu. Hur kan allting som kändes så sjukt bra bara kännas dåligt. Tomt. Hemskt och bara jobbigt? Nej nu ska jag lyssna på mysik och umgås med Linus och försöka bli piggare. Puss


word up

Sitter hemma idag eftersom att min förkylning inte verkar ge sig. Usch för den. Snön blåser som fan där ute och jag hatar det. Varför ska det snöa nu egentligen? Vintern är ju liksom på väg att ta slut snart så. Fsat det är klart. För vissa kanske den börjar nu. Iaf blir det en lugn dag idag med Linus. Imorgon blir det skola, och det känns toppen. Måste fixa lite saker nu så det blir klart. Jobba med matten. Lämna in lite arbeten som är klara. Hörs sen! Puss


Have you ever felt this way?

Orkar inte blogga så mycket idag. Är trött och bara allmänt sliten. Sitter och kikar på paradice hotel nu med Linus och vi ska väl snart sova. Kvällen har bestått utav mys och allmänt flumm som alltid ♥ Han hänger även med till skolan i morgon vilket kommer bli nice. Hörs i morgon lovers!


hemma

Denna dag gick rätt bra. Direkt jag kom till skolan var det lunch. Någon slags kycklinggryta med ris till. Det gick iaf att äta. Sedan hade vi två historia lektioner efter lunch. Och jags om inte direkt är någon historia-fan försökte så gott jag kunde med att samla ihop fakta till ett arbete som tydligen ska redovisas nu på måndag. Usch för historia alltså. Jag kan fatta att det är bra att veta i någorlunda dåtid- och nutids historia men varför gå så långt bak som till 1400-talet? Det kommer jag aldrig att förstå. Helt ointressant om du frågar mig. Nu ska jag göra lite middag ( nudlar) blir en snab middag och framförallt väldigt enkel. Sen ska jag möta upp Linus som är påväg hit och är här om ca en timme drygt. Blir en toppen kväll het enkelt med mys och Kanske lite Johan Falk ikväll!? Nu kokar nudlarna, adios.


fan också,

Godmorgon små troll!  Vaknade för ca tjugo min sedan. Och det innebär att ja försov mig idag. Fan också, aja jag tar mig dit iaf så jag kan vara där vid lunch. Jag har sovit rätt okej i natt iaf. Men kunde som vanligt inte somna förrän typ vid två halv tre tiden, blää nu är jag less på att inte få sova ut ordentligt. Ikväll kommer Linus hit, det kommer att bli myyys ♥ Ha en bra dag allihopa så skriver ag senare idag!


RSS 2.0