Just nu


Trötter

Ligger här i min ensamhet och lyssnar på goo musiken och vill egentligen inget annat än att sova. Men givetvis ska jag alltid lyckas sysselsätta mig med någonting och på något sätt koppla bort allting som har med sömn och vila att göra. Typiskt mig! Har iaf haft en toppen dag och jag jag hoppas morgondagen blir lika bra! Idag fyller min älskade syster år ♥ Ska mest troligt dit och gratta henne senare idag och käka go fika. Beror helt på min huvudvärk om den vill ge sig lr inte. Stressig dag i morgon, nu ska jag sova. Bjuder på en sjuuuukt gammal bild..



20.47

Ligger just nu hemma i min säng och lyssnar på musik och kollar runt lite på datan tillsammans med blomman. Mätta och belåtna är vi allt. Tryckte pommes och hambugare ( visserligen hemmagjorda) men minst lika gott för det! Så nu är vi typ döende av tjockhet alltså. Och jag som måste diska idag!? Och JA, jag ska diska. Ett måste. Sen ska jag kika lite Greys och bara flumma med blomman! Låter som en helt okej tisdagskväll va? (Y) Just ja vi var förbi bror en sväng och lekte lite med lilleman en stund. Charmigare unge får man juh leta efter. Vi hoppade studsmatta och gungade för fulla muggar. Skitungen är galen och glad jämt juh, och det gör mig glad! ♥


När det bara sker, utan som helst förvarning. .

Sitter hos Micke nu och ska göra mig klar för att åka in till stan en snabbis och luncha och kolla på lite kläder med Anna. Hon ska shopa sommarkläder och jag ska gå snällt bredvid henne som ett litet lamm och vara sådär avundsjuk för att hon faktiskt KAN shoppa och inte jag. Sen ska jag hem till Bureå idag också. Passa på att städa och tvätta och bara ta d lugnt. Sen får vi se vad som händer. Kanske följer Anna med, återstår att se.
Igår hade jag iaf en trevlig kväll tillsammans med Daniel&Nadia och grannarna. Vi satt ute och njöt av solen och sällskapet en lång stund innan vi drog oss inåt och käkade varma mackor och bara pratade! Trevlig kväll, som definitivt måste göras om vänner!♥ Dags att fixa någe frulle kanske!?

RSS 2.0